Opstaldning

På Søholm tilbyder vi opstaldning af heste og ponyer i boks. Vi har store folde med masser af plads, samt en meget smuk natur for ridning. Vi har ridehus, ridebane, springbane, hyggelig rytterstue og mange andre gode faciliteter.

Sådan gør vi her:

  • Hestene går ude hele sommeren (Alle på samme fold).
  • Alle heste går på fold uden grimer
  • Hvis hesten skal gå med dækken i vinterperioden døjer ejeren selv med dækkenet.
  • Alle rydder op efter sig selv og hesten
  • Alle heste behandles som levende dyr og ikke som maskiner
  • I staldperioden muger vi hver dag

Synes du at det ovenfor lyder fornuftigt, så vil du højst sansynligt kunne få stor fornøjelse af at være en del af os og nyde det sammenhold og fælles aktiviteter vi har her sammen med rideskolen der arrangerer mange og lange udflugter til mose, skov og strand.

Her har du vores prisliste. Opstaldning er med selvmugning. Du kan dog betale dig fra dette, enten permanent eller lejlighedsvis. Se nedenfor. Vi bruger tørv i boksene. Forbrug afregnes månedsvis bagud.

Vi har store folde med masser af græs, samt en meget smuk natur for ridning. Vi har ridehus, ridebane og springbane. Alle folde er drevet økologisk og er derfor fri for sprøjtemidler og kunstgødning. Foldene vedligeholdes af Søholm med græsblanding specielt sammensat til heste.

Vi har “Gammel stald” som er en hyggelig lille stald med 8 bokse og “Ny stald” med 7 bokse.

En del af "Ny stald"

Venligst bemærk: Det er IKKE muligt at benytte ridehuset i aftentimerne. Ligeledes vil banen i ridehuset ikke være vandet i sommerperioden og kan derfor ikke anvendes.

Welkommen til Søholm. Er det wraphø du leder efter Så klik på maskinstation.

X