Laser terapi

Laserterapi til heste

""

Søholm har anskaffet noget nyt og meget avanceret laser-udstyr fra Powermediclasers.

Vi anskaffede os netop denne laser grundet behovet for selv at kunne behandle skader på vore heste, i stedet for at betale dyre penge til dyrehospitalet for samme behandling. Samtidigt kræver visse skader omgående behandling.

Terapeutisk laserbehandling vinder mere og mere frem blandt danske dyrlæger. Det er ikke ny viden at laserbehandling har effekt på cellerne, men problemet har været, at få leveret den ønskede mængde lysenergi i vævet indenfor acceptabelt tidsrum og uden samtidigt at beskadige raskt væv.

Laser terapi har de senere år været igennem en revolutionerende udvikling, hvor nye lasere har forbedret anvendeligheden og forkortet terapi tiden, herved er laser terapi er blevet stadigt mere brugbar indenfor det veterinære felt. Moderne laser apparater er således i stand til at levere en fuld behandling indenfor 2-5 minutter til de mest normalt forekommende sygdomme for hunde, katte og heste.

Laserbehandling bruges blandt andet i forbindelse med:

  • Skader på led, sener, muskler

  • Sår - idet det fremmer helingen

  • Allergiske hududslæt og andre hudproblemer, herunder øreproblemer

  • Efter kirurgiske indgreb, både på kroppen og på mundhulen

Laserbehandling virker ved at blodgennemstrømningen i vævet øges og det såkaldte membranpotentiale i cellerne ændres. Det frigør en lang række stoffer i kroppen, der blandt andet bevirker at man heler hurtigere efter sår og skader.

Behandlingen er helt smertefri og udføres på et vågent dyr. Stort set alle hunde, katte og heste vænner sig til det og nyder behandlingen, når de først vænner sig til det.

Vores priser:

Har din hest fået en skade der ikke kræver dyrlæge, men rensning af overfladiske sår og forbinding er nødvendig, så kontakt os hvis du ikke selv er fortrolig med sårbehandling. Du betaler kun kørsel og eventuelle forbindsstoffer. Vores assistance er gratis, idet vi forventer at du er medlem af Hestens Værn, eller bliver det kort efter vi har hjulpet dig. Skal din hest have laser-terapi i forbindelse med skaden, er dette ligeledes gratis. Efterfølgende behandlinger med laserterapi til små penge.

 

Nyttige links:

Du kan læse mere om den helt enestående Powerlaser og Laser-Terapi her:

Vil du vide mere om laserterapi, kan du finde en meget værdifuld artikkel her: Muskelklinikken i Karlslunde


Det er p Sholm det sner