Om laserterapi

Søholm har anskaffet noget nyt og meget avanceret laser-udstyr fra Powermediclasers.

Vi anskaffede os netop denne laser grundet behovet for selv at kunne behandle skader på vore heste, i stedet for at betale dyre penge til dyrehospitalet for samme behandling. Samtidigt kræver visse skader omgående behandling.

Terapeutisk laserbehandling vinder mere og mere frem blandt danske dyrlæger. Det er ikke ny viden at laserbehandling har effekt på cellerne, men problemet har været, at få leveret den ønskede mængde lysenergi i vævet indenfor acceptabelt tidsrum og uden samtidigt at beskadige raskt væv.

Laser terapi har de senere år været igennem en revolutionerende udvikling, hvor nye lasere har forbedret anvendeligheden og forkortet terapi tiden, herved er laser terapi er blevet stadigt mere brugbar indenfor det veterinære felt. Moderne laser apparater er således i stand til at levere en fuld behandling indenfor 2-5 minutter til de mest normalt forekommende sygdomme for hunde, katte og heste.

Laserbehandling bruges blandt andet i forbindelse med:

  • Skader på led, sener, muskler
  • Sår – idet det fremmer helingen
  • Allergiske hududslæt og andre hudproblemer, herunder øreproblemer
  • Efter kirurgiske indgreb, både på kroppen og på mundhulen

Laserbehandling virker ved at blodgennemstrømningen i vævet øges og det såkaldte membranpotentiale i cellerne ændres. Det frigør en lang række stoffer i kroppen, der blandt andet bevirker at man heler hurtigere efter sår og skader.

Behandlingen er helt smertefri og udføres på et vågent dyr. Stort set alle hunde, katte og heste vænner sig til det og nyder behandlingen, når de først vænner sig til det.

Welkommen til Søholm. Er det wraphø du leder efter Så klik på maskinstation.

X