Bestilling

horse, horse head, winter-4720178.jpg

Du kan her reservere dit wrap til den kommende sæson.

Sæson 2023 er helt udsolgt.

Udfyld venligst formularen nedenfor med dine kontakt-oplysninger, samt antal wrap du ønsker. Bemærk venligst at vi fremover KUN laver Solfaxi hestegræs.

Vi vil besvare din henvendelse med en ordrebekræftelse så du kan vide dig sikker på levering og fast pris.

Ønsker du levering skal på din adresse være plads til at traktoren (der er stor) kan manøvrere og ballevognen (den er MEGET stor) kræver en vendediameter på 20 meter. Du må ikke forvente at vi bakker ud af en lang indkørsel med ballevognen.

Bemærk venligst at for at holde vores administration på et minimum, forventer vi at betaling for wrap er indgået før levering. Du kan betale med Mobilepay eller Bankoverførsel, når du har modtaget faktura inden leveringen.

Du kan i feltet “Bemærkning” angive yderligere oplysninger som f.eks. om du ønsker at afhente på marken eller ønsker levering på din adresse. Vi leverer hele læs (24 stk) i Odsherred og beregner os Kr. 20,- i kørsel pr. kilometer. Det lyder dyrt men bemærk at ved både læsning og aflæsning tager det normalt 1 time.

Du behøver ikke at modtage alt du bestiller straks hvis du ikke her plads til det. Du kan vælge at have dine baller stående her og afhente efterhånden du har brug for det. Vi læsser gerne 6 baller ad gangen for dig.

Men bemærk at dine baller står her på din egen risiko. Huller efter fugle garanteres ikke. Det kan også ske hos dig selv.

Har du brug for at skræmme fugle væk så se her:  http://www.importshop.dk/alarm-tilbehor/94-udendors-overvagning.html

Vi leverer fremover kun Solfaxi Hestegræs som vi anser for det bedste til heste.

Pris pr. stk. 300,- ex.moms = 375,00 incl. moms

Afhenter du på mark efter presning, giver vi rabat: -25%

Vi beklager at vi har måttet forhøje prisen på wrap og kørsel med ballevogn.

Dieselolie og plastic er steget voldsomt i 2022 og vi forventer yderligere stigninger i 2023

Welkommen til Søholm. Er det wraphø du leder efter Så klik på maskinstation.

X