Info om Sholm


Image 01

Søholm er et landbrug og Maskinstation hvor vi også huser et ridecenter med hestepension.

Vi har moderne maskineri til anlæg og vedligeholdelse af hestefolde og fremstiller wrap-baller med Solfaxi Hestegræs.

Ridecenteret har plads til 15 heste, hvoraf 12 stk. er vore egne og alle anvendes i rideskolen.

 

Vi har maskinstation hvor vi tilbyder næsten alle former for markarbejde som pløjning, harvning, såning samt skårlægning og wrap af græsmarker. Pleje af græsmarker er dog det vi gør mest ud af og anvender en helt ny type ballepresse der presser og wrapper i en arbejdsgang. Se mere under menupunktet "Maskinstation".

Vi købte Søholm i dec. 1999 og overtog gården med 8 heste i pension og fortsatte med at have hestepension, men måtte hurtigt udvide med endnu en stald som vi fik indrettet i den maskinhal vi også var nødt til at bygge til alle vores nyindkøbte maskiner.

Vi kunne naturligvis ikke undgå at fatte interesse for hestehold som vi aldrig havde haft med at gøre tidligere og snart opstod behovet for et ridehus som stod færdigt få år efter. Her holder rideskolen til om vinteren. Om sommeren bruges ridehuset ikke ret meget, idet vi har en helt fantastisk natur lige uden for døren hvor vi jævnligt arrangerer fællesture.

Efter nogle år opstod behovet for kvalitets-hestefoder i wrap-baller, men det viste sig hurtigt at maskinstationens interesse for at levere arbejde til tiden og i korrekt kvalitet var meget ringe og vi begyndte selv at indkøbe maskineri til fremstilling af midi-wrap rundballer. Dette førte efter nogle år til oprettelsen af vores maskinstation.
Ls mere om maskinstationen i menupunktet Maskinstation


Det er p Sholm det sner